Home / / Appen met de kleinkinderen? Bezoek de infosessie ‘WhatsApp’

Appen met de kleinkinderen? Bezoek de infosessie ‘WhatsApp’

DALFSEN – Op 10 november houdt de bibliotheek tussen 14.00 en 16.00 uur in de Trefkoele+ een informatiebijeenkomst over WhatsApp. De bijeenkomst is interactief en belangstellenden komen alles te weten over de ins en outs. Naast deze sessie biedt de bibliotheek vele andere activiteiten om de digitale vaardigheden te verbeteren zoals de cursus Klik & Tik en Digisterker. Ook zijn er workshops met nieuwe technologie zoals lasersnijden en zijn er verschillende vrije inloopuurtjes waar men vragen kan stellen over E-books en andere digitale zaken. Zie verder

www.bibliotheekdalfsen.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.