Home / / Activiteiten in de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek

Activiteiten in de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek

DALFSEN – Tijdens de Kinderboekenweek van 6 tot en met 17 oktober organiseert bibliotheek Dalfsen verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto ‘Worden wat je wil’.

De bibliotheek organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om kinderen te laten dromen over later: voor kinderen in groep 3 en 4 is er Beebot en Bluebot: op 4 oktober in Dalfsen, op 5 oktober in Nieuwleusen, op 6 oktober in Lemelerveld en op 7 oktober in Oudleusen. Voor kinderen tussen de 4 jaar en de 12 jaar is er ‘Op de foto in je droombaan’ op 13 oktober in Nieuwleusen.

Kinderboekenweekgeschenk

Tiril en de Toverdrank is het Kinderboekenweekgeschenk 2021. Een spannend avontuur over een meisje dat écht kan worden wat ze wil, ze kan namelijk van gedaante veranderen. Die gave kan ze goed gebruiken in haar zoektocht naar een magische toverdrank. Tiril en de Toverdrank is geschreven door Bette Westera. Het Kinderboekenweekgeschenk wordt jaarlijks tijdens de Kinderboekenweek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van ten minste 12,50 euro aan kinderboeken.
Mark Janssen schreef en tekende het prentenboek van de Kinderboekenweek Dromer. Het prentenboek is vanaf 6 oktober, de eerste dag van de Kinderboekenweek, verkrijgbaar in de boekhandel voor 7,25 euro.

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.