Home / / Zoekplaatje
.

Zoekplaatje

Het blijkt altijd extra lastig om vermomde personen te herkennen op oude foto’s, maar we doen toch een poging hiertoe. Deze foto is gemaakt in Ommen op Koninginnedag 1972. De wagen is versierd met een boerenerf zoals veel groen, een rietgedekte boerderij, een waterput en rondom een hekwerk van houtstammetjes. Herman Wibels heeft 8 foto’s gemaakt van Koninginnedag 1972 en deze zijn toegankelijk via de QR-code “qr.oudommen.nl/koninginnedag-1972”.
Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 89 uit deze reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.
Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer haw_64854, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autocentrum Cents, een allround autobedrijf waar je als klant een naam hebt en geen nummer bent.

Lees ook

Vanya winnaar voorleeswedstrijd OBS Heidepark in Lemelerveld

LEMELERVELD – Afgelopen vrijdagmorgen werd in Kindcentrum Heidepark in Lemelerveld de voorleeswedstrijd voor bassischolieren gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.