Home / / Zaterdag 18 september World Clean-Up Day

Zaterdag 18 september World Clean-Up Day

OMMEN – Op 18 september is het Wereld Schoonmaakdag. Mensen uit de hele wereld komen dan in actie om zwerfvuil op te ruimen. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door de Plasticsoup Foundation. Ook ROVA Mooi Schoon en de internationale christelijke natuurorganisatie A Rocha ondersteunen dit.

De werkgroep Duurzaamheid van de GKV in Ommen helpt ook mee. Samen met de werkgroep ‘Kerk & Klimaat’ van de PKN zet ze zich op zaterdagmorgen 18 september in om de omgeving schoner te maken. “Wij zorgen voor materiaal om de rommel met een speciale knijpstok op te pakken. Ook hebben wij zakken waarin het één en ander gedeponeerd kan worden”, aldus de werkgroep Duurzaamheid. “Om 9.00 uur verzamelen we ons bij ‘het Baken’ (Trompstraat 2) in Ommen. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers, gaan we daarna in groepjes naar de verschillende plekken.”
Inwoners die ook mee willen helpen kunnen zich opgeven via: wesselrozema@gmail.com/06-29236250 of arendspijker@hotmail.com/06-11198967.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.