Home / / Workshop midwinterhoorn maken

Workshop midwinterhoorn maken

DALFSEN – Op maandagmiddag 13 september start de bloasgroep Dals’n een workshop midwinterhoorn maken. In acht lessen, telkens op de maandagmiddag, kan de hoorn klaar zijn. Basismateriaal en toebehoren zijn aanwezig. Het gebruik van gereedschap gaat in overleg. De kosten bedragen 70 euro en daar is alles bij in begrepen. Het is een mooie workshop voor zowel mannen als vrouwen. Drie leden van de bloasgroep Dals’n zullen de deelnemers hierbij ondersteunen. Er is nog plaats voor enkele belangstellenden. Opgave kan door een telefoontje naar: 0529-430420.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.