Home / / Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, het ‘Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi gespeeld. Normaalgesproken vindt het toernooi in juni plaats, maar vanwege Corona werd deze verplaatst. De toernooiorganisatie mocht desondanks rekenen op veel deelname uit de hele regio met goed gevulde schema’s en mooie wedstrijden. Het zonnetje scheen volop, waardoor ook het publiek kon genieten. Er waren daarnaast tevens leuke nevenactiviteiten zoals een springkussen voor de kinderen en lekker eten op zaterdagavond. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en hopen het komende jaar het evenement weer in juni te kunnen organiseren. Er waren ook enkele jeugdige Dalfser winnaars: een nieuwe generatie die opkomend is. De winnaars in de hoogste categorieën waren:
Herenenkel 5: 1. Anne Jan Osinga (Heerenveen), 2. Robin Pietersma (Dalfsen)
Herendubbel 5: 1. Wouter Olieman/Patrick Sanders (Meppel), 2. Rimmer Osinga en Ruben Kuipers (Heerenveen). Gemengd dubbel 5: 1. Anne Jan Osinga/Suzan Schoemaker (Heerenveen/Utrecht). 2. Leonie Flierman/Robin Pietersma (Dalfsen).

Tekst: Evert Jan Goos

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.