Home / / Wereld opschoondag ook in Ommen

Wereld opschoondag ook in Ommen

OMMEN – Zaterdag 18 september sloegen Sis & Bro en Jumbo de handen ineen om een steentje bij te dragen aan ‘World Cleanup Day’, een schonere wereld begint bij onszelf. Vera, Rosalie en Gideon hebben de entree van het centrum netjes opgeschoond: zwerfvuil als papier, plastic, blikjes en zelfs glas werd opgeruimd. “Wellicht kan dit initiatief volgend jaar iets grootschaliger worden opgepakt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe opgeruimder ons mooie Ommen is en blijft”, aldus de organisatie.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.