Home / / Wat is jouw ervaring met Trefkoele ?

Wat is jouw ervaring met Trefkoele ?

Vul de enquête in en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 25 euro

DALFSEN – De reviews op internet liegen er niet om. Met gemiddeld vier van de vijf sterren wordt Trefkoele positief gewaardeerd door zijn gebruikers. Maar het kan altijd beter. Trefkoele wil de huiskamer zijn van Dalfsen waar activiteiten en evenementen worden georganiseerd voor de gehele Dalfser bevolking. Van jong tot oud, van scholier tot zakenman, van sportvrouw tot levensgenieter: voor iedereen is er wat te beleven in Trefkoele .

Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Trefkoele een korte vragenlijst opgesteld waarbij de organisatie benieuwd is naar jouw ervaringen en ideeën. Laat weten – door het invullen van een enquête – op welke manier je al gebruik maakt van Trefkoele en wat je nog mist. Het invullen neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

Denktank

Daarnaast is Trefkoele op zoek naar creatievelingen en ‘out of the box’ denkers die barsten van de nieuwe ideeën en die een aantal keren per jaar willen meedenken en plaats willen nemen in de Denktank. Ben of ken jij zo iemand? Laat het weten via de enquête of neem direct contact op via info@trefkoeleplus.nl.
De enquête wordt afgesloten met de vraag of je een aantal keren per jaar benaderd mag worden voor bijvoorbeeld het afnemen van een vragenlijst of het bijwonen van een brainstormavond, zodat het jaarprogramma zo aantrekkelijk en veelzijdig mogelijk wordt voor iedereen.

Win een cadeaubon

De korte vragenlijst is t/m 31 oktober eenvoudig in te vullen middels onderstaande link: https://forms.office.com/r/UbW81haJyK of via de website van Trefkoele : www.trefkoeleplus.nl. In de bibliotheek en het Pluscafé van Trefkoele liggen papieren vragenlijsten voor wie dat prettiger vindt. Onder de eerste twintig inzenders die hun naam, telefoonnummer en e-mailadres vermelden, worden drie cadeaubonnen van 25 euro verloot.

Lees ook

Bingo in het Pluscafé

DALFSEN – Op 24 oktober is er weer een bingo in het Pluscafe van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.