Home / / Ware prijzenslag atleten ACO bij Hoogeveen-classic

Ware prijzenslag atleten ACO bij Hoogeveen-classic

HOOGEVEEN/OMMEN – Zaterdag hield atletiekvereniging HAC ’63 het evenement de ‘Hoogeveen-classic’. Het weer was redelijk en de prestaties van de delegatie van ACO van Elderen meer dan prima. Enige minpunt was de sterke wind (tot windkracht 4).

Twintig atleten in rood shirt van ACO schreven in op diverse nummers. De uiteindelijke podiumscore voor de delegatie uit Ommen was vijf eerste, zes tweede en zeven derde plaatsen. Vier keer sneuvelde een persoonlijk record en één keer een clubrecord.

In de categorie junioren-D stegen Wiep Seinen en Nout Meijer op de 600 meter boven zichzelf uit. Beiden zetten een nieuwe persoonlijke toptijd neer. Die van Wiep staat nu op 1.51.94 en die van Nout op 1.54.43 minuten. Op het nummer 400 meter snoepte Gert Berenst een dikke seconde van zijn persoonlijke toptijd af. De atleet uitkomend in de master-klasse liet de chronometer stoppen bij een minuut en 22 seconden.
Op de hoogste tree van het erepodium mochten verder plaatsnemen: Jolanda Assink (100 meter in 15.97 seconden), Timo Heidema (200 meter in 24.70 seconden), Yvonne Meijer (800 meter in 2.35.21 minuten), Fred Sluis (800 meter in 2.22.21 minuten) en Aline Kootstra op haar 3000 meter afgelegd in 9.42.61 minuten, een dubbel hoogtepunt, want naast een nieuw persoonlijk record tevens een nieuw clubrecord.
Overige uitslagen zijn te vinden op

www.atletiek.nu

De succesvolle delegatie van ACO, met in het midden trainer/coach Cor Bronk

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.