Home / / VVN Scootmobieltraining

VVN Scootmobieltraining

OMMEN – Inwoners van de gemeente Ommen die in het bezit zijn van een schootmobiel kunnen op 29 september een training volgen. Deze wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Kracht Ergotherapie en heeft als doel veilig en met plezier deel te nemen aan het verkeer. De training vindt plaats in het Hervormd Centrum aan de Prinses Julianastraat 8 en duurt van 9.30 tot 13.00 uur. Deelname is gratis.

In een gezellige en ongedwongen sfeer krijgen cursisten de kans om de kennis van de verkeersregels op te frissen en te oefenen met het gebruik van de scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers, het oefenen met de scootmobiel op een afgesloten parcours en een rit over straat onder begeleiding van een instructeur. De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Deelnemers worden verzocht hun eigen scootmobiel mee te nemen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 september via: www.vvn.nl/opfriscursussen of door een mail te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Ommen. Vermeld hierbij uw naam en emailadres. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575-510144. Vanwege de grote belangstelling is het advies niet te lang te wachten met aanmelden.
De training wordt in opdracht van de gemeente Ommen gehouden en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Overijssel en ondersteuning van vrijwilligers van VVN Ommen

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.