Home / / Voetbalclubs starten met bekercompetitie

Voetbalclubs starten met bekercompetitie

OMMEN – Na een reeks oefenwedstrijden – om zo na een lange tijd van radiostilte weer in het ritme te komen – begint voor de voetbalclubs eindelijk het serieuze werk. In de eerste drie weekenden van september worden bekerduels afgewikkeld.

FC Ommen begint met een thuiswedstrijd. Op zaterdag 4 september klinkt om half drie het eerste fluitsignaal in het duel met Voorwaarts V uit Westerhaar. De bezoekers komen net als de thuisclub uit in klasse 3D, maar in de afdeling Oost. FC Ommen is ingedeeld in Noord. Phenix uit Enschede en Sportclub Daarle completeren poule 11.
In poule 16 ontvangt Mariënberg het Zwolse CSV ’28. De aftrap op het Westerpark in Beerzerveld is gepland om 14.30 uur. Zwolsche Boys en Daarlerveen zijn de komende tegenstanders. Sportclub Lemele is ingedeeld in poule 17 en opent met een thuiswedstrijd. Om half drie is Barbaros uit Hengelo de opponent die in bedwang moet worden gehouden. Na Barbaros wachten wedstrijden tegen achtereenvolgens sportclub Deventer en een absolute kraker tegen v.v. Hellendoorn.
Een dag later, op zondag 5 september begint ook v.v. Vilsteren aan zijn bekeravontuur. De ploeg van trainer Dik Runherd begint dicht bij huis. Op de Potkamp in Hoonhorst is de plaatselijke v.v. de tegenstander. Het beginsignaal is gepland om 14.00 uur. In de twee zondagen hier opvolgend dient Vilsteren op vertrouwd terrein af te rekenen met eerst Sallandia en daarna sportclub Overwetering.

FC Ommen begint het bekeravontuur op vertrouwd terrein. Op Westbroek is Voorwaarts V uit Westerhaar de tegenstander.

Tekst: Willem Lampe

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.