Home / / Vijf fotografen exposeren in de Grote Kerk in Dalfsen

Vijf fotografen exposeren in de Grote Kerk in Dalfsen

DALFSEN – Begin mei 2019 ontstond bij Taco Bijlsma het idee om met een groepje van vijf fotografen tijdens het 15-jarig jubileum van Kunst om Dalfsen, samen te exposeren. In oktober 2019 staken daarom Greet van der Meulen, Robert Westera, Paul Bink, Adriaan Holsappel en Taco Bijlsma de koppen bij elkaar om deze plannen concreet te maken.

Paulien Tempelman, bestuurslid van Kunst om Dalfsen, kwam met het idee samen in de Grote Kerk te exposeren. Al gauw ontstonden er grootse plannen, echter het jubileumjaar voor Kunst om Dalfsen liep iets anders dan verwacht: Kunst om Dalfsen werd uitgesteld vanwege de pandemie.

Vlag & Wimpel

Het jubileumjaar wordt nu op 18 en 19 september met het thema ‘Vlag & Wimpel’ gevierd. De expositie van de vijf fotografen vindt het komend weekend alsnog plaats in de Grote Kerk.
De vijf fotografen tonen hun werk in de vakgebieden: natuur,- industriële,- concert,- festival,- portret- en analoge fotografie. Onder de huidige coronaregelgeving is de Grote Kerk (kunstpunt 4), Kerkplein 31 in Dalfsen geopend op zaterdag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 19 september na de kerkdienst, van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto: Paul Bink 2019

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.