Home / / Verras een mantelzorger

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 mantelzorgers in de gemeente Dalfsen verrast met een attentie.

Mantelzorgers kunnen zich vanaf 1 oktober zelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders op www.saamwelzijn.nl/verrassing-voor-mantelzorgers. Rondom 10 november brengen vrijwilligers de attentie langs. Woont de mantelzorger niet in de gemeente Dalfsen maar zorgt hij/zij wel voor iemand uit de gemeente, dan wordt de attentie op dat adres bezorgd. Als het niet lukt om digitaal de attentie aan te vragen, dan kan men terecht bij één van de Infopunten. Infopunten zijn te vinden in De Mozaïek (Lemelerveld), Trefkoele (Dalfsen), de Spil (Nieuwleusen), Wiekelaar (Oudleusen), Anjerpunt (Hoonhorst). Aanmelden kant tot en met 3 november. Voor vragen neem contact op met Janny Velthuis (mantelzorgteam Saam Welzijn) via j.velthuis@saamwelzijn.nl of telefonisch: 06-11276383.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.