Home / / Transformational Cupping geeft ruimte en energie

Transformational Cupping geeft ruimte en energie

(Advertorial)

OMMEN – Enige tijd geleden is Angelique Heuving een nieuwe praktijk gestart in Ommen: Transformational Cupping ®, een holistische manier om blokkades in het lichaam op te heffen.

“Cuppen komt uit de Chinese geneeskunst”, vertelt Angelique. “Het is anders dan het ‘gewone’ cuppen omdat het vele malen dieper gaat. Het is een combinatie van een diepe massage met de handen en het gebruik van cups, waarbij gespeurd wordt naar verklevingen, blokkades en opgehoopte afvalstoffen in het lichaam. Doordat ik gebruik maak van cups tijdens de massage wordt de huid vacuüm getrokken en de verklevingen die daaronder liggen, worden losgemaakt, ook in de diepere lagen.”
Voordat de behandeling start, stelt Angelique eerst een paar vragen. Om een goed beeld te krijgen is het voor haar van belang om te weten hoe het lichaam voelt, wat de klachten zijn en wat de cliënt graag behandeld wil hebben. “Daarna vraag ik altijd even een paar keer diep in en uit te ademen om zo vanuit het hoofd in het lichaam te zakken”, legt Angelique uit.
Als voorbereiding op het cuppen geeft ze een stevige massage. Angelique: “De combinatie van massage en de cups verhoogt de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Zo worden de meridianen ook meteen meegenomen en gestimuleerd. Dit alles zorgt ervoor dat de energie weer goed gaat stromen en dat voel je vaak meteen na een behandeling. De mensen voelen weer meer ruimte in hun lijf, het voelt lichter, ze hebben minder pijnklachten en meer energie. Na het cuppen geef ik meestal een korte Reiki behandeling, dit is om even goed de ontspanning in te gaan en het effect te vergroten van de Transformational Cupping ® behandeling.”

Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de website

www.bodyandsoulbyangel.nl

Jan Tooropstraat 47
7731 MR Ommen
06-25485671
bodyandsoulbyangel@gmail.com

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.