Home / / Toer de Boer fietstocht

Toer de Boer fietstocht

REGIO – Plaatselijk Belang Ankum presenteert samen met LTO Vechtdal een fietstocht in Dalfsen op 25 september. Melkveehouderijbedrijf familie Kooiker, Erve Wiecherdinck, Van Lenthe, Buitenplaats Vechterweerd en Molen Fakkert stellen hun deuren open voor belangstellenden van 10.00 tot 16.00 uur. Voor de kinderen is er een springkussen op de route en er kan worden geschminkt. Verder wordt er op twee plaatsen koffie, thee en limonade aangeboden en zijn er letters verstopt, die samen een gezegde vormen. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan er vanaf ieder bovengenoemd bedrijf gestart worden. De inschrijfkosten zijn 5 euro per persoon, voor kinderen onder de 12 jaar is de toer gratis.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kippenvel

Bij het horen of zien van verontrustende berichten krijgen veel mensen kippenvel en veelal laten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.