Home / Uncategorized / Swingende afsluiting met The Legends We’ve Lost

Swingende afsluiting met The Legends We’ve Lost

OMMEN – Let’s Dance! Vrijdag 24 september 2021 staat het Bostheater in het teken van The Legends We’ve Lost: A Tribute To 2016 and more! Het jaar (2016) waarin meerdere iconen uit de wereld van de popmuziek uit de tijd raakten.

David Bowie kreeg achter de hemelpoort gezelschap van onder meer George Michael, Prince, Maurice White (de frontman van Earth Wind & Fire) en Glenn Frey (van de legendarische band The Eagles). Deze idolen krijgen op de laatste vrijdag van september gezelschap van grootheden als Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston. Een groots en meeslepend muzikaal eerbetoon in een ruim twee uur durende non-stop show aan hen die ons ontvielen.

Oneindig

Even wat bekende stampertjes uit de mouw schudden? Wat nu stampertjes? We hebben het over dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuweeltjes! Juist. Welnu, komt-ie: Billy Jean, Respect, I Wanna Dance With Somebody, Heroes, September, Purple Rain, Hotel California, Wake Me up Before You Go-Go, Space Odity, Wanna Be Startin’ Something, Last Christman, huh…, het is eind zomer, maakt niet uit…, I Say A Little Prayer, Kiss, The Greatest Love of All, kortom: de lijst is welhaast oneindig.
In samenwerking met Danny Sahupala, die in het verleden onder andere werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters is een weergaloze band samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van vaderlandse topmuzikanten.
The Legends We’ve Lost is een heerlijke zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een grote glimlach en misschien zo hier en daar een kleine traantje. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen. En pak je kans, want dit is het laatste optreden van 2021 in Bostheater Ommen. Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar op is op. zie verder: www.bostheaterommen.nl.

Tekst: Willem Lampe

Lees ook

FC Ommen komt met de schrik vrij in Nijeveen

NIJEVEEN – FC Ommen heeft de eerste driepunter te pakken. Op Westbroek werd CSVC met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.