Home / / Startdienst van Ichthuskerk in teken toekomst

Startdienst van Ichthuskerk in teken toekomst

LEMELE – De Ichthuskerk in Lemele houdt op zondag 12 september de jaarlijkse startdienst. Centraal staat de toekomst. Wat ligt er allemaal voor ons? Het is een viering met voor alle leeftijden iets te doen, te vinden en te overdenken. Voor de kinderen is er een apart programma: de kliederkerk. Na afloop staat er koffie met wat lekkers klaar. Daarom ook een oproep aan de thuisbakkers: bak een lekkere cake, vlaai, taart, koek of cup-cakejes. Bak je ook iets? Laat het even weten aan Jenneke: 06-221 789 97. De startdienst begint om 9.30 uur.

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 30 september en op vrijdag 1 oktober haalt de ABSD weer oud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.