Home / / Start seizoen activiteiten WijZ welzijn

Start seizoen activiteiten WijZ welzijn

OMMEN – In september gaan de activiteiten van WijZ welzijn weer van start. Inwoners die belangstelling hebben voor bewegen, kunnen gymlessen volgen in Beerzerveld, Lemele en Ommerkanaal. Internationaal dansen behoort ook tot de mogelijkheden en dat geldt tevens voor de houtsnijclub.

Al deze activiteiten zijn matig inspannend en ervaring is niet vereist. De coronamaatregelen worden uiteraard in acht genomen. Voor meer informatie en opgave, zie de website www.wijz.nu/gemeente/ommen of bel naar het kantoor van WijZ welzijn, telefoonnummer: 0529-712500.

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 30 september en op vrijdag 1 oktober haalt de ABSD weer oud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.