Home / / Start Mantelzorgspreekuur Dalfsen

Start Mantelzorgspreekuur Dalfsen

DALFSEN – Sinds deze maand kunnen alle inwoners van de gemeente Dalfsen weer terecht bij het Mantelzorgspreekuur. In de kern van Dalfsen vindt het spreekuur plaats in ontmoetingsruimte de Blauwe Bogen van woonzorgcentrum Rosengaerde.
Alet Lenderink en Janny Velthuis zijn op donderdag van 10.00 uur tot 11.00 uur om en om aanwezig in de ontmoetingsruimte. Inwoners kunnen hier dan zonder afspraak terecht voor ondersteuning, informatie over mantelzorg, een luisterend oor of om contact met lotgenoten te leggen. Het spreekuur is bedoeld voor zowel jonge als oudere mantelzorgers. Ook in Lemelerveld kunnen inwoners terecht bij het Mantelzorgspreekuur. Janny Velthuis verzorgt dit spreekuur op vrijdag van 10.00 uur tot 11.00 uur in Kulturhus de Mozaïek. In Nieuwleusen loopt het spreekuur al wat langer. Bewoners kunnen hier op dinsdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur terecht in De Olmen.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.