Home / Uncategorized / Sportclub Lemele verspeelt twee keer voordeel

Sportclub Lemele verspeelt twee keer voordeel

DEVENTER – Sportclub Lemele mocht de zure smaak van de eerste bekerzeperd (2-3 thuis onderuit tegen Barbaros) wegspoelen in Deventer. Op sportcomplex de Zandweerd ontmoette de equipe van trainer Patrick Speetjens sportclub Deventer.

Deze formatie van oefenmeester Wouter Groot Lipman debuteerde in het voortijdig afgebroken coronaseizoen in het zaterdagvoetbal. Na vier duels werd de competitie vanuit de bond stilgelegd. Over de kracht van de tegenstander was vooraf geen zinnig woord te zeggen. In het eerste duel was v.v. Hellendoorn met 4-0 te sterk voor de thuisclub. De twee verliezers uit de eerste ronde stonden dus tegenover elkaar. Allebei uit op eerherstel.
Misschien een voordeel, ook in Deventer wordt gespeeld op kunstsprieten. Net als op Zandeinde. En Lemele kent een daverende opening. Eerste minuut 0-1, goal Bram Kok, speler van Lemele onder 19. Lekkere binnenkomer. Maar de elf van Speetjens weten de krappe marge niet mee te nemen naar de onderbreking. De gelijkmaker valt en het is weer een wedstrijd. Die na de toch in het voordeel van de bezoekers uit lijkt te vallen, als Erik Lubbers de blauwwitten voor de tweede keer op voorsprong brengt. In de eindfase van de ontmoeting valt alsnog de gelijkmaker, 2-2.
“Een sportieve wedstrijd”, vond Remon Kleinlugtenbeld. “De uitslag is wel terecht. We moesten een beroep doen op vijf spelers van onder negentien. Die hebben het best goed gedaan, maar je mist toch de vaste mensen en de vaste patronen.”
Sportclub Lemele wacht zaterdag een pittige bekerklus. Op sportpark Zandeinde staat de ploeg van trainer Patrick Speetjens om half drie tegenover v.v. Hellendoorn.

 

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

FC Ommen wint ook derde en afsluitende bekerduel

Ommen – Wie de stand in poule 11 van het bekervoetbal district Oost had bekeken, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.