Home / / Saam Welzijn zoekt gastdames/heren

Saam Welzijn zoekt gastdames/heren

DALFSEN – Saam Welzijn is op zoek naar gastdames/heren die op vrijwillige basis consumpties verzorgen en een praatje maken met de gasten van soos de Polhaar. Vooral voor de maandag, de dinsdagochtend/avond en de woensdagochtend zijn er vrijwilligers nodig. Er wordt met een rooster gewerkt, maar ook ‘invallers’ zijn van harte welkom. Belangstellenden kunnen zich aanmelden of meer informatie opvragen bij Jannie Geerts, bel 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.