Home / / Repair Café Dalfsen weggooien? Mooi niet!

Repair Café Dalfsen weggooien? Mooi niet!

DALFSEN – De enthousiaste vrijwilligers van het Repair Café repareren allerlei soorten huis- tuin- en keukenapparatuur. Iedere eerste maandagmiddag van de maand zitten zij hiervoor klaar bij Noggus & Noggus. Voor verschillende werkzaamheden is het Repair Cafe nog op zoek twee monteurs en daarnaast naar iemand die een naaimachine heeft en kapotte kleding kan repareren. Bel voor meer informatie naar Bert van Driel: 0529-432367, Jan Dijkman (monteur): 0529-433528 of naar Vincent Zandbelt (monteur): 0529-432534.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.