Home / / Poëzie- en Literatuurochtenden Cultureel Café

Poëzie- en Literatuurochtenden Cultureel Café

DALFSEN – Cultureel Café Dalfsen start in de maand oktober met de bekende poëzie- en literatuurochtenden in De Overkant aan het Kerkplein. Tien dinsdagochtenden verdeeld over het hele winterseizoen. De bijeenkomsten beginnen om 10.00 uur.

Gezien het karakter van de ochtenden is het aantal deelnemers beperkt tot 25. Opgave via de website of bij de balie van De Trefkoele is daarom noodzakelijk.
Dinsdagochtend 5 oktober start de neerlandicus Jan Kristen met een ochtend over de 19e eeuwse dichter Piet Paaltjens. Dit is de eerste ochtend van een serie van vijf over poëzie. Het programma is zeer divers en wordt in maart afgesloten met werk van de huidige dichter des Vaderlands Lieke Marsman.
Dinsdagochtend 19 oktober is de eerste van vijf literatuurochtenden, die beurtelings geleid worden door Jan Eleveld of Simon Peerdeman. Jan Eleveld, groot liefhebber van Russische geschiedenis, literatuur en poëzie neemt de eerste ochtend voor zijn rekening. Het thema is Sint Petersbrug, zijn schrijvers en dichters.
Het volledige programma van deze tien ochtenden vindt u op onze website. Meer informatie over de organisatie en over de, tegen die tijd geldende coronamaatregelen, vindt u op de website

www.cultureelcafedalfsen.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.