Home / / Polyhymnia verzorgt rondgang en concert op het Kroonplein

Polyhymnia verzorgt rondgang en concert op het Kroonplein

LEMELERVELD – Vorige week verzorgde muziekvereniging Polyhymnia zowel een rondgang door Lemelerveld als een concert op het Kroonplein in Lemelerveld. Dit evenement sloot aan op de WAK. De leden straalden in de zon in hun (vrijwel) spiksplinternieuwe pakken. “Het is ongelofelijk fijn om weer muziek te maken, zeker met het prachtige weer en het trouwe publiek vol trotse ouders en andere familieleden. We hebben er lang naar uitgekeken. Samen muziek maken is een groot goed, hopelijk kunnen we dat de komende tijd zonder veel beperkingen blijven doen”, aldus de vereniging.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.