Home / Nieuws / ‘Politie brengt bezoek aan waarnemend huisarts uit Dalfsen’

‘Politie brengt bezoek aan waarnemend huisarts uit Dalfsen’

DALFSEN – Els van Veen – voor zover ons bekend waarnemend huisarts uit Dalfsen – zegt vanmorgen bezoek gekregen te hebben van de politie. Naar het schijnt veroorzaakte Van Veen gisteren op social media onrust over de vaccinatiebus, die vandaag en morgen op het parkeerterrein bij zwembad De Meule staat. In haar Twitterbericht gaf ze aan de GGD te willen ontvangen met koffie en thee om het gesprek aan te gaan over het vaccineren tegen COVID-19. Op Twitter zegt Els van Veen dat de politie in uniform was en gewapend. “Ik was nog in pyjama. Ik hoop dat de mensen beseffen wat er gaande is in ons land. Dit heeft niets met gezondheid te maken.”

 

Foto: Pixabay.com

Lees ook

Enorme belangstelling Open Monumentendag in Ommen

OMMEN – Ondanks dat er was gekozen voor een verkleinde vorm, was de Open Monumentendag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.