Home / / Partnerschapbordje voor sponsor Feijen Diervoeders

Partnerschapbordje voor sponsor Feijen Diervoeders

DALFSEN – Deze week overhandigde Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje aan hun zilveren sponsor Feijen Diervoeders. Ton Feijen van Feijen Diervoeders in Dalfsen nam het partnerbordje in ontvangst van deelneemster Klazien Broeks.

Feijen Diervoeders is een familiebedrijf dat in 1870 ontstaan is. Toen werd het graan nog in een molen gemalen. Dit graan kwam van de boeren uit de buurt en werd met paard en wagen gebracht. Inmiddels staat er een volledig geautomatiseerde fabriek waar per boer maatwerk voer gemaakt wordt.

Verbinding

“De laatste jaren is er veel veranderd. De mensen worden mondiger en willen graag meer weten. Maar vormen soms ook een mening zonder te weten hoe iets in elkaar zit. Daarom is de dialoog aangaan met elkaar ontzettend belangrijk”, aldus Vechtdal Boert Bewust. “We zijn blij met een nieuwe partner. Hierdoor kunnen (online) activiteiten worden georganiseerd die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het Vechtdal. Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurt en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden.” Kijk voor meer informatie op

www.vechtdalboertbewust.nl

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.