Home / / Optreden Talentenhus bij Molen Massier Nieuwleusen

Optreden Talentenhus bij Molen Massier Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op 18 september treedt het samenwerkingsverband van het Talentenhus twee keer op bij Molen Massier. Het optreden staat in het teken van Wind en Molen, het eerste vindt plaats om 13.30 en het tweede om 15.00 uur.

Met de windmolens van Synergie Nieuwleusen en de draaiende Molen Massier is het een voor de hand liggende keuze. De muziek en zang, van het Talentenhus, komen van Hans van Dongen van MEC Muziek, zangeres Felicia Westerhof en docent Mink de Vries als Peter Koelewijn. Het geheel wordt ondersteund door leerlingen van het Agnieten College en jongeren actief bij Saam Welzijn.

Naast het optreden van het Talentenhus is er een expositie van verschillende kunstenaars en een boekenmarkt rond de Molen. Al deze activiteiten rond Molen Massier maken deel uit van de WAK Week, Molendag en Kunst om Dalfsen.
Molen Massier en de Spil Kulturhus Talentenhus, zijn blij met deze vorm van samenwerking en gaan kijken op welke manier ze de samenwerking kunnen voortzetten. Iedereen is welkom op 18 september, de entree is gratis, echter wordt een donatie voor Molen Massier op prijs gesteld.

Molen Massier, database molens

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.