Home / / Openlucht vredesdienst Lemelerberg

Openlucht vredesdienst Lemelerberg

LEMELERBERG – Op zondag 19 september houdt de Raad van Kerken een openlucht vredesdienst aan de voet van de Lemelerberg. Het begint om 10.30 uur en het geheel wordt opgeluisterd door muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Lemele.Op het terrein van de natuurcamping De Olde Lucashoeve vindt deze viering plaats. De drie voorgangers zijn pastor Marga KleinOvermeen, dominee Georg Naber en dominee Leon Eigenhuis. Het thema is Twee Wolven en traditiegetrouw is er een sketch waarin de lezing uitgespeeld wordt. Voor de jongsten is er kinderkerk en na afloop is er koffie, thee en ranja. De collecte is bestemd voor wereldwijde vaccinatie. Aangeraden wordt om een eigen stoel mee te nemen.

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.