Home / Uncategorized / Openbare ledenvergadering VOV in de Flater

Openbare ledenvergadering VOV in de Flater

OMMEN – De Volkspartij Ommen Vooruit houdt op woensdag 15 september een openbare ledenvergadering in café-restaurant de Flater in Ommen. Iedereen is welkom, maar alleen leden hebben stemrecht. Aanvang is om 19.30 uur.

De VOV is een volgens de wet bedoelde groepering die kandidaten levert voor de gemeenteraadsverkiezingen in Ommen. “Voor onze vereniging is het van belang dat de in de gemeenteraad gekozen kandidaten opereren als volksvertegenwoordiger en dit kunnen doen zonder last of ruggenspraak. Kortom: raadslid zijn als volksvertegenwoordiger en geen partijvertegenwoordiger. Voor onze raadsleden en kandidaat raadsleden staat voorop dat de overheid, ambtenaren, volksvertegenwoordigers en collegeleden integer handelen. Uitgangspunt daarbij moet zijn dat de gemeenteraad het hoogste is en het college de uitvoerende partij. Net als landelijk kan hierin in Ommen wel wat verbeterd worden en wij zouden graag zien dat de macht in Ommen weer bij de volksvertegenwoordigers, de gemeenteraad terugkomt. Dit kan alleen, zoals de grondwet dit bedoelt, wanneer raadsleden onafhankelijk zijn en zich niet laten sturen door landelijke politieke partijen, collegeleden en/of zogenaamde coalitiepartijen.
Na de vergadering is er gelegenheid om onder genot van een hapje en drankje met elkaar te praten over de toekomst van Ommen.

Lees ook

FC Ommen wint ook derde en afsluitende bekerduel

Ommen – Wie de stand in poule 11 van het bekervoetbal district Oost had bekeken, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.