Home / / Open inloop in bieb Ommen

Open inloop in bieb Ommen

OMMEN – De zomervakantie is voorbij. Deze maand start een nieuw seizoen vol activiteiten en cursussen bij de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Salland. In Ommen is dinsdag 14 september een open inloop. Bezoekers kunnen kennismaken met het cursusaanbod. Medewerkers en vrijwilligers van de bibliotheek vertellen alles over het Digitaal Café, de nieuwe wekelijkse bijeenkomst waar iedereen kan aansluiten voor informatie, kennis en advies op digitaal gebied. Ook kan het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geraadpleegd worden. Het IDO is een loket in de bibliotheek waar iedereen terecht kan met vragen over het gebruik van online diensten van de overheid. Ten slotte zijn ook het Taalpunt (hulp bij lezen, schrijven en spreken) en de Studiekringen (interessante onderwerpen uitdiepen met een groep) aanwezig. De open inloop duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

www.bibliotheeksalland.nl

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.