Home / / Open dag bij Hooge Graven Golfclub

Open dag bij Hooge Graven Golfclub

OMMEN – Na een succesvolle start met revalidatiegolf de afgelopen maanden, houdt Hooge Graven opnieuw een open dag op woensdag 22 september. Vanaf 13.00 uur zijn sporters met een beperking van harte welkom. In samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met ondersteuning van de Stichting Revalidatiegolf, wordt er gekeken naar wat er mogelijk is.

Golfclub Hooge Graven Ommen is een moderne vereniging met als motto gastvrijheid, spelplezier en saamhorigheid. Mensen met een lichamelijke beperking worden hier in de gelegenheid gesteld om de golfsport met plezier te beleven en/of te leren.
Ben je een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum en kun je staan, een paar passen lopen en met een stok zwaaien? Dan is golf misschien de sport voor jou.
Hooge Graven heeft twee uitdagende golfbanen: een 9-holes kleine baan en een 18-holes grote baan. De baan ligt in het bos en is één van de mooiste banen in Oost- Nederland. Er is ruime parkeergelegenheid en het clubhuis is rolstoeltoegankelijk. De club heeft tevens meerdere golfkarren (handicarts) voor golfers met een beperking en een sta-op buggy. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar: info@hoogegraven.nl of bellen naar: 0529-455999.

Foto: Archief

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.