Home / / Ontmoeten in De Olmen

Ontmoeten in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Belangstellenden die het gezellig vinden om op zondagmiddag een kopje koffie/thee te komen drinken, een praatje te maken, te bewegen in de beweegtuin of een spelletje te doen, zijn vanaf 3 oktober iedere zondagmiddag hartelijk welkom in de Olmen. De toegang is gratis en de middag heeft het karakter van een vrije inloop vanaf 14.00 uur. Wilt u meer weten over deze activiteit neem dan gerust contact op met mevrouw M. Bosch, tel.: 06-15404129 of mail naar: m.boschgerrits@kpnmail.nl.

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.