Home / / Ontmoeten bij Octo4All

Ontmoeten bij Octo4All

(Advertorial)

OMMEN – In de huiskamer van het speelparadijs organiseert Octo4All op de donderdag nu ook activiteiten voor volwassenen.

“Er worden vanaf nu bij Octo4All ook allerlei activiteiten georganiseerd voor volwassenen. Zo is er een jeu de boules baan aangelegd naast het pand, hier mag iedereen altijd gratis gebruik van maken, voel je vooral welkom”, zegt Jeannet. “Binnen organiseren we bingomiddagen, muziekavonden voor ouderen, kaartmiddagen, workshops met bloemschikken, etc. Op 7 oktober houden we zelfs een first-date. Aanmelden kan door ons te mailen op info@octo4all.com.

Klaverjassen

Op 30 september is er klaverjassen. De entree is gratis en het begint om 14.00 uur. Vindt u het leuk om een middagje te kaarten? Wilt u het ervaren of wilt u juist het spel leren? Mail ons snel voor opgave.

First date voor 60

Op 7 oktober houden we een first date. De entree is gratis en de koffie kost slechts 1,50 euro, aanvang 15.00 uur. Zoekt u een maatje, iemand om leuke dingen mee te doen, of misschien zelfs een nieuwe liefde? Mail ons dan zo snel mogelijk om iets te vertellen over uzelf en over wat u zoekt, want er zijn al leuke aanmeldingen! Wij zoeken uw perfecte match. We maken er hoe dan ook een leuke middag van.

First date voor 30

Op 7 oktober is er first dates voor 30 plussers, aanvang is 17.30 uur. De entree is 10 euro, inclusief antipasti en een drankje. Koken hoeft dus niet.
Druk met werk, kids, nauwelijks tijd om nieuwe vriendschappen of een nieuwe liefde te zoeken? Mail ons dan snel om je op te geven, vertel in het kort iets over jezelf en over wat je zoekt in iemand. En heb je kinderen en geen oppas? Neem ze lekker mee, ze mogen ondertussen gratis spelen. Wij zoeken voor jou de perfecte match!

Oudhollandse muziek

Op 14 oktober houden we een middag met gezellige liedjes van ‘toen’. Aanvang 15.00 uur, de entree is gratis. Even terug in de oude tijd en genieten samen. Een dansje mag.

Bingo

Op 28 oktober is er bingo! Aanvang 15.00 uur, de entree bedraagt 10 euro. Een gezellige middag met leuke prijsjes! Inclusief een gratis kop koffie.

Workshop bloemschikken

Op 4 november, van 10.00 tot 12.00 uur kun je een professionele workshop bloemschikken volgen. De workshop kost 25 euro, inclusief bloemstuk en koffie. Wil jij ook je eigen herfststuk maken? Geen oppas? Kinderen mogen ondertussen lekker spelen in de speelstructuur van Octo. Geef je snel op, uiterlijk voor 28 oktober.

MEE-eten bij Octo4all

Iedere donderdag willen we belangstellenden, die het gezelliger vinden samen te eten of geen zin hebben om te koken, de mogelijkheid bieden om mee te eten met ‘wat de pot schaft’ voor slechts 10 euro p.p. (inclusie drankje). Uiterlijk op de woensdag voorafgaand opgeven.

Een feestje of verjaardag?

Bij Octo vieren we uiteraard kinderfeestjes, maar ook als je een familiefeestje wilt organiseren kun je bij Octo terecht. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Of kom even langs tijdens openingstijden. Iedereen is bij Octo4All van harte welkom.”

 

 

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.