Home / / Ontdek e-books en luisterboeken bij de bieb in Ommen

Ontdek e-books en luisterboeken bij de bieb in Ommen

OMMEN – Op zaterdag 9 oktober wordt de mobiele app voor e-books en luisterboeken gedemonstreerd in de bibliotheek in Ommen. Iedereen is welkom van 10.00 tot 15.00 uur.

De bibliotheek heeft naast boeken van papier een grote verzameling digitale lees- en luisterboeken. Bibliotheekleden kunnen kiezen uit tienduizenden titels. Een e-book of luisterboek is altijd direct te lenen voor elke gebruiker.

Lees- en luisterspot

Genieten van e-books en luisterboeken bij de bibliotheek kan tegenwoordig in een nieuwe, sterk verbeterde app voor telefoons en tablets. In de app kunnen lijstjes worden gemaakt van favoriete boeken of voorproefjes van e-books bekeken worden. Leden van de bibliotheek Salland kunnen 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van drie weken. Op zaterdag 9 oktober wordt deze app gedemonstreerd in de bibliotheek in Ommen. Die dag staat een team voorlichters klaar in de lees- en luisterspot. De lees- en luisterspot is ruim opgezet, en de medewerkers volgen de hygiënevoorschriften rondom corona.
De app-tour is openbaar en gratis toegankelijk. Aanmelden hoeft niet, maar kan wel, via www.bibliotheeksalland.nl/app. Op vertoon van de aanmelding komt een bezoeker met voorrang aan de beurt. Tip: niet vergeten zelf een telefoon of tablet mee te nemen!

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.