Home / / Oldskool gymlesactiviteiten weer van start

Oldskool gymlesactiviteiten weer van start

NIEUWLEUSEN – In oktober 2020 startte Kerngezond Dalfsen een pilot met ‘Oldskool gymlesactiviteiten’ in Nieuwleusen. Omdat het enthousiasme bij de deelnemers van de activiteit groot was, begint Kerngezond Dalfsen vanaf september met nieuwe wekelijkse gymlessen voor volwassenen tussen de 18 en 50 jaar.

De eerste les is op maandag 6 september in de sporthal van Kulturhus de Spil. Deelnemers betalen 3,50 euro per les. Er is plek voor 24 deelnemers op volgorde van aanmelding en vol = vol. Aanmelden kan tot 1 dag voor de start van de les via de website www.dalfsenbeweegt.nl onder het kopje Oldskool Gymles. Een les gaat door met minimaal 8 deelnemers.

Afwisselend

Buurtsportcoach Marco Hollak: “Het idee ontstond destijds om volwassenen weer te laten genieten van gymlesactiviteiten die zij op de basisschool ook kregen. Denk hierbij aan apenkooi, trefbal en alle andere leuke spellen van vroeger. En wij gaan nog een stapje verder, want ook bootcamp en andere activiteiten gericht op kracht en uithoudingsvermogen komen voorbij.”
Ook dit nieuwe seizoen verzorgt Evaline Ridderikhoff de lessen. Evaline richt de lessen zo in, dat die voor beginnende én ervaren bewegers leuk zijn. Elke keer staat er wat anders op het programma, waarbij het plezier voorop staat!

Kerngezond Dalfsen

De Oldskool gymlessen maken onderdeel uit van Kerngezond Dalfsen. Met dit initiatief wil de gemeente Dalfsen, samen met lokale organisaties, bijdragen aan een toekomst waarin iedere inwoner in de gemeente Dalfsen de mogelijkheid heeft een gezonde leefstijl na te streven. Neem voor meer informatie contact op met buurtsportcoach Marco Hollak via buurtsportcoaches@dalfsen.nl.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.