Home / / Nieuw: de Regenboogsoos in de gemeente Dalfsen

Nieuw: de Regenboogsoos in de gemeente Dalfsen

DALFSEN – In de gemeente Dalfsen organiseert de werkgroep LHBTI Dalfsen de Regenboogsoos. Een soos waar iedereen zichzelf mag zijn. De soos richt zich vooral op ontmoetingen tussen lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en intersekse personen en iedereen die zich betrokken of aangesproken voelt.

“Het is belangrijk dat er in de gemeente Dalfsen een plek is waar de LHBTI-gemeenschap elkaar kan ontmoeten”, vertelt de werkgroep. “Daarbij is het mooie, dat de Regenboogsoos open staat voor iedereen, zodat verschillende doelgroepen van elkaar kunnen leren en elkaar leren waarderen. Dit vergroot het onderlinge begrip en het zorgt voor verbinding.”

Toegankelijk

De nieuwe Regenboogsoos opent op vrijdag 24 september van 19.30 tot 22.00 uur voor het eerst haar deuren in soos de Polhaar in de Trefkoele in Dalfsen. “We richten ons vooral op de LHBTI gemeenschap, maar iedereen is welkom”, aldus de werkgroep. De entree en een kleine versnapering zijn gratis. Er wordt geen alcohol geschonken en dat maakt dat de Regenboogsoos toegankelijk is voor alle leeftijden. Belangstellenden die op vrijdag de 24e verhinderd zijn kunnen alvast de volgende data in hun agenda zetten: 29 oktober, 26 november en 17 december (kersteditie). De invulling van de avonden is gericht op ontmoeting, maar er kunnen ook avonden omtrent een thema worden georganiseerd. Dit laat de werkgroep LHBTI vooral afhangen van de vraag die de bezoekers hebben. Kijk voor meer informatie op Instagram en Facebook (regenboogsoos dalfsen e.o.).

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.