Home / / Molen Massier houdt boekenmarkt tijdens WAK
SAMSUNG CSC

Molen Massier houdt boekenmarkt tijdens WAK

NIEUWLEUSEN – Molen Massier in Nieuwleusen doet dit jaar weer mee aan de Week van de Amateurkunst, die afgelopen zaterdag van start is gegaan.

Tot en met zondag 19 september is er in de molen aan het Westeinde 39a een expositie te zien van vijf amateurkunstenaars. De vrijwilligers van de molen organiseren gelijktijdig, gedurende de gehele Week van de Amateurkunst en het aansluitende kunst- en cultuurweekend, de traditionele boekenmarkt. Er is in en rond de molen weer een groot aanbod van tweedehands boeken te vinden voor kleine prijsjes.
Doordeweeks, tot en met vrijdag, is de molen hiervoor geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 18 en zondag 19 september is de molen – en dus ook de boekenmarkt en expositie – toegankelijk van 9.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 18 september is er om 13.30 en 15.00 uur een muzikaal optreden van leerlingen en leraren van het Agnieten College.

Molen Massier is tijdens de kunst- en cultuurmanifestatie kunstpunt nummer 45, zoals te zien is in het programmaboekje, dat ter plekke ook verkrijgbaar is. Geert Schoemaker uit Nieuwleusen schildert natuurgetrouwe kopieën van oude stoomlocomotieven. Plaatsgenoot Cor Nijboer beschildert met airbrush objecten en maakt hiermee ook schilderijen. Nadia van de Streek uit Rouveen maakt tekeningen in zwart-wit. Mariet Wichers Schreur schildert muzikanten met grote passie. Een indruk van haar bijzondere werk is te vinden op www.jetart.nl. En Ingrid de Bruin maakt objecten van Australisch beton en zal tijdens de kunstweek ook regelmatig op locatie werken.

Lees ook

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.