Home / / Met de rolstoel door het Vechtdal en langs de Overijsselse Vecht

Met de rolstoel door het Vechtdal en langs de Overijsselse Vecht

REGIO – Na de succesvolle uitgave van hun eerste boekje ‘Er op uit in de rolstoel’ (16 wandelingen met de rolstoel door Twente), hebben schrijfster Rina Steenstra en journaliste Lieke van der Lee nu opnieuw een dergelijke uitgave gemaakt. Dit keer met wandelingen langs de rivier de Overijsselse Vecht en door het Vechtdal.

‘Er op uit in de rolstoel, 16 wandelingen met de rolstoel door het Vechtdal’ bevat beschrijvingen van korte en wat langere wandelingen door steden, dorpen en natuurgebieden. Behalve een duidelijke routebeschrijving staan er mooie foto’s en interessante weetjes in het boekje. De lengte van de wandelingen varieert van ongeveer 1 tot 4,5 kilometer. De wandelingen liggen in en tussen Hardenberg, Ommen en Zwolle. Voor liefhebbers van rust, kunst, winkelen of bos en heide: voor iedereen valt er wat te beleven. Uitgangspunt van de schrijfsters is een mooie wandeling die begint bij een gezellige horecagelegenheid met een goed en ruim invalidentoilet. De schrijfsters zijn zelf min of meer ervaringsdeskundig en hebben terdege opgelet of de route goed te doen is met de rolstoel. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn, staan er in het boekje mooie routes die met niet al te veel moeite een leuke wandeltocht opleveren.
Het boekje met ringband is te bestellen via rolstoelwandelboekje@gmail.com en kost 15 euro.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.