Home / / Kleuren voor volwassenen in soos de Polhaar

Kleuren voor volwassenen in soos de Polhaar

DALFSEN – Iedere eerste en derde donderdagmiddag van de maand kunnen volwassenen in soos de Polhaar in de Trefkoele te Dalfsen komen kleuren tussen 14.00 en 16.00 uur. Bezig zijn met kunst is rustgevend en ontspannen: de concentratie tijdens het kleuren verzet de gedachten en werkt geestverruimend. Saam Welzijn nodigt iedereen uit om een keer mee te doen en het leuke van deze activiteit eens te komen ervaren. U hoeft zich voor deze activiteit niet aan te melden, materiaal is aanwezig en deelname is gratis.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.