Home / / Inloopuurtje Lokale Partij Ommen

Inloopuurtje Lokale Partij Ommen

OMMEN – Door de coronacrisis was het lang niet mogelijk om het inloopuurtje te houden. Na het zomerreces wil de LPO raag weer inloopuurtjes houden om te horen wat er leeft binnen de gemeente. Dat geldt ook voor de kleine kernen en daarom houdt de LPO het volgende inloopuurtje in Lemele.

Dat zal plaatsvinden op maandag 20 september van 19.30 tot 20.30 uur bij De Driesprong. In de volgende raadsvergadering van 23 september gaan er beslissingen genomen worden over het fietsverbindingenplan, bestemmingsplan Varsenerstraat, het beeldkwaliteitsplan Vlierlanden fase 2 en over de Regionale Visie Jeugdhulp IJsselland. Redenen genoeg om te komen en uw mening te laten horen. Iedereen is van harte welkom. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaartregelen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen dan kunt u over deze of andere onderwerpen contact opnemen met de LPO via fractielpo@gmail.com.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.