Home / Uncategorized / Inloopspreekuren Raad en Recht starten weer

Inloopspreekuren Raad en Recht starten weer

(Advertorial)

OMMEN – Heeft u behoefte aan gratis persoonlijk juridisch, fiscaal en financieel advies? Raad en Recht biedt hulp.

Naast het invullen van formulieren kunnen inwoners van de gemeenten Ommen en Hardenberg hier terecht voor vragen over onder andere (dreigend) ontslag, hulp bij bezwaarschriften naar bijvoorbeeld uitkeringsinstanties of tegen lokale overheidsbesluiten, consumentenrecht, financiële zaken, schulden en voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte en toeslagen. Voor dit laatste geldt een inkomensgrens. Raad en Recht is een officieel toeslagenpunt van de Belastingdienst.
Inloopspreekuren vinden plaats in de kantoren in Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart. De tijdstippen van de inloopspreekuren staan vermeld op de website www.raadenrecht.nl. Er zijn meerdere mogelijkheden om in contact te komen met Raad en Recht: via het contactformulier op de website of telefonisch op nummer 0523-273666 of per e-mail naar info@raadenrecht.nl. Op werkdagen is Raad en Recht telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur. Indien nodig wordt een persoonlijke afspraak ingepland op één van de kantoren waarbij uiteraard de RIVM maatregelen in acht worden genomen.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

OMMEN – Vanaf maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.