Home / / Het programma van de WAK Dalfsen is bekend

Het programma van de WAK Dalfsen is bekend

DALFSEN – Van 11 t/m 19 september is het ‘kunst’ wat de klok slaat. In deze Week van de Amateurkunst laten tal van verenigingen, muzikanten en kunstenaars zich zien en horen.

Een mooi moment voor het publiek om er ‘op uit’ te gaan. Zo is er onder meer – onder leiding van verhalenverteller Mink de Vries – de RechterenDevotie tocht: kom op verhaal, raak geïnspireerd en proef het DNA van Dalfsen en omstreken.
Vanuit het comfort van de eigen woonkamer zien wat cultureel Dalfsen te bieden heeft, is ook mogelijk. Vanuit Theater de Stoomfabriek wordt er live gestreamd op zondag 12 september van 20.00 tot 21.00 uur. De link is te vinden op www.wakdalfsen.nl of op de social media kanalen.

Mooiste lantaarnpaal

Verder zijn er tijdens de WAK exposities te bezoeken, workshops voor kinderen of volwassen te volgen en er kan gestemd worden op de mooiste lantaarnpaal. Daarnaast zijn er proeflessen voor basisschoolleerlingen en nog veel meer. Op zaterdag 18 en zondag 19 september sluit KUNST om Dalfsen deze week af.
De organisatie roept iedereen op: “Kom, kijk, beleef en doe mee! Tot WAK.”
Vanzelfsprekend wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de dan geldende RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Houd www.wakdalfsen.nl in de gaten voor de meest actuele stand van zaken en het volledige programma.

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.