Home / / Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd door de leden erg naar uitgekeken. Iedere maandagavond repeteert het koor onder leiding van dirigent Ron Breukelman.

Om diverse redenen, maar vooral wegens respectabele leeftijden, hebben een aantal koorleden hun lidmaatschap opgezegd. Hierdoor is er ruimte ontstaan om nieuwe leden te verwelkomen. Alle vier stemsoorten zijn welkom: alten, sopranen, tenoren en bassen. Een ieder die een beetje, wat meer, of goed kan zingen, is van harte welkom. Leeftijd speelt geen rol. De mogelijkheid bestaat om gedurende een maand mee te zingen en te proeven van het repertoire en de gezelligheid. Iedere maandagavond om 20.00 uur repeteert het Hervormd Zangkoor van 20.00 – 22.00 uur. Bel voor meer informatie naar Alex Schuurman: 0529-453776.

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.