Home / / Gratis bal en shirt bij deelname Jong Oranje

Gratis bal en shirt bij deelname Jong Oranje

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 11 september start om 11.00 uur het evenement Jong Oranje bij s.v. Nieuwleusen. Jong Oranje is een plezierige kennismaking met de voetbalsport voor alle jongens en meisjes uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen. Iedereen is welkom. De kinderen die zaterdag 11 september meedoen krijgen een mooie oranje bal en een echt s.v. Nieuwleusen voetbalshirt. De “training” is van 11.00 uur tot 12.00 uur. Deelname aan de Jong Oranje is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Meer informatie op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.