Home / Nieuws / Feestelijke aftrap van het seizoen 2021-2022 bij USV
default

Feestelijke aftrap van het seizoen 2021-2022 bij USV

NIEUWLEUSEN – Na twee seizoenen die werden getekend door de beperkende maatregelen ten gevolge van het coronavirus, trapten de leden van USV afgelopen weekend het nieuwe voetbalseizoen af.

Achter de schermen werd er door een groep enthousiaste vrijwilligers al maanden gewerkt aan een feestelijk openingsprogramma waarbij er aan alle leden werd gedacht. Vrijdagavond was er het traditionele voorstelmoment waarbij de spelers en speelsters met hun team het veld op kwamen lopen om zich voor te stellen aan het in grote getalen toegestroomde publiek. Normaal gesproken betreft dit alleen de jeugdteams, maar dit jaar werden ook de seniorenteams aan het publiek voorgesteld.

Jubilarissen

Aansluitend was er de huldiging van de jubilarissen die in 2020 respectievelijk 25, 50 en zelfs maar liefst 70 jaar lid waren. Zij ontvingen van voorzitter Michiel Smudde de bijbehorende versierselen. Naast de 9 leden die in 2020, 25 jaar lid waren, jubileerden Bert van Lenthe en Arne Meesters. Zij zijn al 50 jaar lid van USV. Jan Borgers spande de kroon met zijn 70 (!) jarig lidmaatschap, dat platina genoemd wordt. De avond werd muzikaal omlijst door Power Force Show Events. Zij zorgden mede voor de ouderwetse USV-gezelligheid.

 

Muziek

Zaterdag stond in het teken van de jeugd. Voor alle jeugdleden en hun tegenstanders waren er suikerspinnen, patat en ranja. Ook stonden er tal van leuke attracties, waaronder een stormbaan en voetbaldartspel. Om 14.50 uur speelde het Dames 1 team de eerste competitiewedstrijd. Toen zij het veld afliepen klonken er de muzikale kunsten van Dj Vanderwood. Deze talentvolle jeugdige DJ wist een sfeervolle bijdrage te leveren aan de zaterdagmiddag en een deel van de avond.  Ook de zondag werd muzikaal omlijst. Voorafgaande aan de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal zorgden de Dorstige Bouwvakkers er met hun muziek voor dat de sfeer er goed in kwam en na de wedstrijd sloot Nick Brinkhuis de geweldige seizoensopening op fantastische wijze af.  USV is klaar voor een sportief maar vooral saamhorig en sfeervol seizoen!

 

 

Lees ook

WijZ zet de bloemetjes buiten in Ommen-Zuid

WijZ welzijn ontmoet graag de inwoners van Ommen. De opbouwwerkers starten daarom met het wijkproject …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.