Home / / Even voorstellen… Toap For Living, dé nieuwe woonwinkel in Oudleusen

Even voorstellen… Toap For Living, dé nieuwe woonwinkel in Oudleusen

(Advertorial)

OUDLEUSEN – Een jaar geleden kwam Rob Toonen in gesprek met Herman Stolte. Herman wilde graag gaan genieten van zijn pensioen en Rob zag de mogelijkheid om samen met één van zijn dochters, Daena een mooie uitdaging aan te gaan. Rob is reeds directeur van het internationale bedrijf TFD, dat in Europa een prachtige vloerencollectie uitzet.

Om voor en met zijn dochter de connectie aan te gaan in de verdere inrichting van een woning, was daarom vrij vanzelfsprekend. Toen de mooie en zeer ruime locatie in Oudleusen beschikbaar kwam, was de keuze dan ook snel gemaakt. Inmiddels is de winkel volledig opnieuw ingericht en veranderd naar een sfeervolle omgeving waarin u verschillende opstellingen en stijlen kunt bekijken en/of kunt samenstellen. Daena: “Zo creëren we voor iedere persoon en iedere smaak dé woondroom. Uiteraard is hierbij alle hulp aanwezig om tot de juiste keuze te komen.”

Openingsactie

Toap For Living staat voor kwaliteit en deskundigheid in een betaalbare prijsklasse. Er is een ruim aanbod voor zowel jong als oud. Daarnaast heeft Toap for Living de bezorging en/of installatie in eigen hand. “U kunt bij ons terecht voor relaxstoelen, fauteuils, salontafels, kasten, eettafels, verlichting, raamdecoratie, bedden en beddengoed en woonaccessoires”, legt Daena uit. “Wat u verder vooral van ons kunt verwachten is persoonlijke aandacht. En om te vieren dat we open zijn hebben we een actie in het leven geroepen. En dat betekent 10% korting op banken, stoelen, tafels en woonaccessoires. En als dat nog niet genoeg is mogen de banken met een ‘gele’ sticker direct weg voor meeneemprijzen. Dus heel graag tot ziens in de winkel!”

Openingstijden:
* Dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
* Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Veldkampje 5
7722 TL Dalfsen
tel. 0529-745029

www.toap.nl

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.