Home / / Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun besloten om éénmalig de ACO zomercross te organiseren. Boma Staalbouw en Bentum Nijboer Notarissen zijn bereid gevonden om hun naam als sponsor aan dit evenement te verbinden.

De ACO zomercross is een crosswedstrijd lopend door het Ommerbos gelegen aan de noordzijde van Ommen. Hierbij kan gekozen worden tussen de 5 of de 10 mijl (8.05 km en 16.1 km), voor de jeugd is er de 1 mijl (1.6 km). Het parcours is voor 95% onverhard met wat pittige klimmetjes. Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 september met de start/finishlocatie bij de atletiekvereniging van ACO van Elderen, gelegen op het sportpark Westbroek in Ommen. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Inschrijven kan voorlopig alleen met voorinschrijving via inschrijven.nl. Het inschrijfgeld wordt pas geïnd als het evenement definitief doorgaat. De starttijden voor de diverse afstanden zijn als volgt: 1 mijl 13:00, 5 mijl 13:30, 10 mijl 14:45. De organisatie stelt leuke prijzen beschikbaar, zie verder: www.acovanelderen.nl

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.