Home / / Cabaretavond Twee Recht Twee Averecht

Cabaretavond Twee Recht Twee Averecht

OMMEN – Op vrijdag 5 november houdt De Gemienschop van Oll Ommer een cabaretavond in de Kern. De dames van ‘Twee Recht Twee Averecht’ treden op en het begint om 20.00 uur. De Kern is leidend m.b.t. de coronarichtlijnen voor alle bezoekers. Dat betekent dat het tonen van een QR-code of een negatieve testuitslag noodzakelijk is. Omdat de anderhalve meter niet meer geldt, is de zaal weer volledig beschikbaar. In de nieuwsbrief die de leden over enige tijd krijgen, volgt meer informatie.

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.