Home / / Bridgecursus voor beginners

Bridgecursus voor beginners

(Advertorial)

OMMEN – De bridgeclub in Ommen organiseert dit najaar een bridgecursus voor beginners. Deze cursus is ontwikkeld door de Nederlandse Bridgebond waarbij men in tien lessen de beginselen leert. De theorie is helder, er kan meteen op de cursusavond geoefend worden en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. De cursus wordt gegeven vanaf 5 oktober op tien dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur in de Kern in Ommen. De kosten zijn 95 euro inclusief lesboekjes en een consumptie. Mail voor aanmelding of bij vragen naar ommenbridgeclub@gmail.com of bel naar: 06-51223904.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.