Home / / Bridgeclub Ommen tegen eenzaamheid

Bridgeclub Ommen tegen eenzaamheid

OMMEN – Omdat steeds meer ouderen alleen zijn, dreigt er eenzaamheid. Om deze groep te helpen uit het isolement te treden en de geest te blijven prikkelen, organiseert de Ommer Bridgeclub bridgecursussen. Deze denksport houdt de hersenen actief en het ‘nobele’ kaartspel biedt tevens een boel gezelligheid. Het bestuur biedt de cursussen aan voor een prijs zonder winstoogmerk. Het wordt gegeven op de dinsdagavond in ‘de Kern’ in Ommen. Mail voor meer informatie naar ommenbridgeclub@gmail.com of bel naar: 06-51223904.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kippenvel

Bij het horen of zien van verontrustende berichten krijgen veel mensen kippenvel en veelal laten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.